3 TIPS ­čĺí | om statisch haar te voorkomen

Statisch haar: iets waar veel mensen last van hebben tijdens deze koude winterdagen! Daarom geeft Trendy Hair je een aantal tips. Wat kun je doen tegen statisch haar?

Tip 1 statisch haar

Droog haar wordt makkelijk statisch, gebruik daarom vochtinbrengende producten. Onze favoriet is Anti-Humidity spray van KMS. Is je haar droog en ready-to-go? Spray dan nog wat van deze spray over je haar en klaar! Het beschermt je haar tegen invloeden van buitenaf. Deze spray is een gewichtloze, glanzende finish voor je haar.

Tip 2 statisch haar

Gebruik een beetje olie of wax in de punten. Onze favoriet is Sebastian Dark Oil. Dit product voedt het haar van binnenuit en hierdoor blijven de stylingsproducten die je gebruikt beter zitten. Sandelhout, cederhout en arganolie zorgen ervoor dat de olie uniek is. Het beschermt tegen UV-stralen en andere invloeden van buitenaf.

Tip 3 statisch haar

Gebruik geen metalen of plastic borstel, maar kies liever een borstel van nylon of varkenshaar. Spuit eerst wat haarlak op je borstel, voordat je je haar doorborstelt. Onze favorieten zijn borstels van Barnum.

Nog meer vragen over de verzorging van het haar? Kom bij ons langs in de salon!