4 redenen om conditioner te gebruiken

Mooi haar krijg je ook niet vanzelf! Dof en droog haar is verleden tijd als je een goede conditioner gebruikt. Wat doet conditioner voor je haar? We vertellen het je in deze blog.

Conditioner voor zacht en glanzend haar

Als eerste is het goed te zien dat je haar een stuk zachter en glanzender wordt van conditioner. Het werkt als een soort crème voor je haar, het wordt daarom ook wel eens crèmespoeling genoemd. Weg pluizig of statisch haar!

Conditioner tegen slijtage

Je haar slijt met de dag door veroudering. Conditioner vertraagt dit proces door het te hydrateren en verzorgen. Een haar heeft als het ware 10 tot 12 beschermende lagen, dit wordt langzaamaan minder. Conditioner beschermt deze lagen.

Conditioner tegen haarbreuk

Door het stylen van je haar, het vlechten en kammen kan je haar beschadigen. Sommigevvrouwen hebben ook wel eens last van haaruitval. Conditioner geeft een beschermendvlaagje waardoor dit minder snel gebeurt. Het verzorgt je haar vaak tot aan de wortel!

Conditioner beschermt

Invloeden van buitenaf kunnen slecht voor je haar zijn. Invloeden zoals kleuringen, haarspray, kou en uitlaatgassen drogen je haar uit. Daarom is het goed om je haar wat extra verzorging te geven, zodat het mooi blijft glanzen!

Bij Trendy Hair hebben we een groot assortiment aan goede conditioners. Weet je niet goed
welke je zo moeten kiezen? We helpen je graag.