Feestelijke kapsels voor lang haar

De wintertijd is van start en daarmee komen de feestdagen ook weer dichterbij! Wij hebben er zin in: want met de feestdagen geef je elkaar én jezelf wat meer aandacht. De mooiste kapsels komen in de decembermaand ‘tevoorschijn’. Trendy Hair geeft je graag wat meer inspiratie hiervoor de komende tijd.

Onze eerste tip voor de feestdagen: laat je haar omvormen! Vorige week hebben we bij Trendy Hair een GHD training gehad waarbij we meer tips en tricks leerden over het gebruik van warmtetangen en het maken van perfecte krullen.

Wij zijn fan van de tangen van GHD omdat:

  • Ze je haar niet beschadigen door juiste temperatuur(verdeling);
  • Ze je (geverfde) haarkleur amper aantast;
  • Er diverse tangen zijn: voor ieder wat wils;
  • Er voor ieder haartype een geschikte tang is.

Wat kun je met omgevormd haar? Onze stylisten geven je graag wat ideeën.

Speels golvend haar

Haarstyliste Jessica heeft deze mooie lokken gemaakt bij één van onze klanten. Golvend haar geeft een speelt effect.

Met een speld of elastiek kun je je haar vast zetten en wat meer uit je gezicht halen. Dit is één van de favorieten van Quirina.

Mooie losse krullen

Onze styliste José heeft dit kapsel gecreëerd met de GHD krultang. Het zijn losse krullen wat jouw haar direct tot een feestelijk kapsel maakt.

Susanne is weg van dit kapsel. Ideaal voor de feestdagen!

Maak een statement met grote krullen

Dit is één van de favoriete plaatjes van Renate. Ook dit kunnen we voor je creëren in onze salon.

Door je krullen vast te zetten creëer je een kapsel wat perfect is voor een feestelijk etentje of gala met de feestdagen. Ravenna is gek op dit kapsel.

Enthousiast geworden? Laat je haar omvormen bij Trendy Hair en zie het resultaat van de GHD warmtetangen met eigen ogen.

En wil je vaker zo’n kapsel creëren? Bestel dan bij Trendy Hair een GHD warmtetang voor thuis! Vraag ernaar in onze salon.