Wenkbrauwen verven: dit zijn de ins & outs!

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht, ze zeggen veel over je gezichtsuitdrukking. Wil je een open, strenge, zachte of scherpe uitstraling: je wenkbrauwen laten het zien. Steeds meer vrouwen gaan er aandacht aan besteden door middel van het epileren, vormen en verven ervan.

Voorbereiding

We gebruiken geen standaard stencil, we analyseren welke vorm het beste bij je gezicht past. Dit doen we door te kijken naar de natuurlijke buiging van je wenkbrauw en de vorm van je gezicht. En als jij ook blij bent met deze vorm, kun je ervoor kiezen je wenkbrauwen op deze manier te laten epileren. Daarna zullen we een tint kiezen voor het verven van je wenkbrauwen.

Wenkbrauwen verven

Je kunt je wenkbrauwen meer definitie geven door ze te verven. Maar welke tint kun je het beste gebruiken hiervoor? Als je blond haar hebt, kiezen we nooit meer dan 3 tinten donkerder dan je eigen kleur. Zo houden we het zo natuurlijk mogelijk. In het geval van donkerder haar moet je nooit lichter gaan dan 2 tinten lichter. En heb je zwart haar, gaan we veelal voor donker bruin.

Wij gebruiken speciale wenkbrauw-verf om je wenkbrauwen te verven. Deze verf is minder heftig dan normale haarverf en beter geschikt voor wenkbrauwen. In eerste instantie zullen je geverfde wenkbrauwen wennen zijn. En in het begin valt het altijd donkerder uit dan je verwachtte. Maar na een aantal dagen is dit weggetrokken. Na ongeveer 6 weken zullen je wenkbrauwen toe zijn aan een nieuwe verfbeurt.

Verzorging wenkbrauwen

Je verzorgt je huid, je verzorgt je haar… Waarom verzorg je je wenkbrauwen dan eigenlijk niet? Je kunt het beste een speciale wenkbrauw serum gebruiken. Met name als je wenkbrauwen zijn geverfd. Nog een tip: met een wenkbrauw-kammetje krijg je je haartjes iedere ochtend goed in vorm.

Wil je je wenkbrauwen laten verven? Maak een afspraak!

Lieve klanten,

Met pijn in ons hart is onze salon gesloten t/m 9 februari

Had je een afspraak staan? Dan word je vanzelf gebeld om een nieuwe afspraak te maken. U kunt vanaf 10 februari online een afspraak inplannen.

Wil je gebruik maken van een color @ home pakketje of is jouw favoriete haar product op? Geen zorgen! Wij komen dit persoonlijk bij ons langs brengen.

Ben je in de gelegenheid om ons in deze tijd te steunen? Koop dan nu een cadeaubon en ontvang bij €50 een shampoo en bij €100 een shampoo én conditioner van Sebastian professional naar keuze.

Geef je bestelling door via info@trendy-hair.nl of bel 0297-341907

Wij hopen u snel weer te mogen zien!

Liefs,
Team Trendy Hair