Tip! Golddwell Bondpro+ voor gekleurd en omgevormd haar

Trendy Hair werkt nu sinds een half jaar met de mooie lijn Bondpro+ van Goldwell. Deze haarproducten ondersteunen gekleurd of omgevormd haar: in iedere fase.

Hoe ondersteund Bondpro+ gekleurd/omgevormd haar en wat is de aanpak? Dat vertellen we je graag in deze blog. Lees verder om erachter te komen wat de voordelen van de producten zijn.

Aanpak Goldwell Bondpro+

Het haarmerk werkt met de ‘Goldwell Service Circle’. Dit is de ultieme salonbeleving, oftewel: een service die niets te wensen overlaat. In iedere fase wordt het gekleurde of omgevormde haar ondersteund door een product. De fases die Goldwell aanhoudt zijn: consult, voorbereiding, aanbrengen, verzorging & styling en onderhoud.

Voordelen Goldwell Bondpro+

Goldwell Bondpro+ biedt vele voordelen ten opzichte van andere merken. Wij hebben deze pluspunten ook al ervaren in de salon (naast méér dan 1000 andere salons die het product ook gebruiken).

We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Zichtbaar resultaat: verminderd de kleur in het haar niet.
  • Versterkt haarvezels en voorkomt haarbreuk. Haar dat gekleurd/omgevormd is, is het kwetsbaar, hierom kan het haar deze ondersteuning goed gebruiken.
  • Het haar wordt gevoed en ziet er aanzienlijk gezonder uit!

Producten Goldwell Bondpro+

Bondpro+ biedt verschillende type producten. Met de Protection Serum zorgen we ervoor dat het haar beschermd wordt tijdens de behandeling. Dit voorkomt haarbreuk. Vervolgens zullen we de Nourishing Fortifier aanbrengen in het haar. Dit is een rijke kuur die het haar versterkt en voedt. Tot slot zullen we een reeks producten gebruiken die past bij de behandeling die je gaat nemen.

Blondering, kleuren, stijlen of permanent: voor iedere behandeling zal de combinatie aan producten verschillen. Dit zul je ervaren bij een behandeling in onze salon. Maak een afspraak en we bespreken graag de mogelijkheden met je!

Lieve klanten,

Met pijn in ons hart is onze salon gesloten t/m 9 februari

Had je een afspraak staan? Dan word je vanzelf gebeld om een nieuwe afspraak te maken. U kunt vanaf 10 februari online een afspraak inplannen.

Wil je gebruik maken van een color @ home pakketje of is jouw favoriete haar product op? Geen zorgen! Wij komen dit persoonlijk bij ons langs brengen.

Ben je in de gelegenheid om ons in deze tijd te steunen? Koop dan nu een cadeaubon en ontvang bij €50 een shampoo en bij €100 een shampoo én conditioner van Sebastian professional naar keuze.

Geef je bestelling door via info@trendy-hair.nl of bel 0297-341907

Wij hopen u snel weer te mogen zien!

Liefs,
Team Trendy Hair