Trendy Hair 30 jaar!

Trendy Hair bestaat dit jaar 30 jaar! En omdat we zo blij met al onze klanten en collega-ondernemers zijn, gaan we dit voor hen uitgebreid vieren… Vrijdag 27 juli van 17.00 tot 21:00 zijn onze klanten, introducé’s, concullega’s en relaties welkom voor een borrel in de salon.

Trendy Hair wil je jullie allemaal bedanken. We hopen je nog vele jaren van dienst te zijn in het dorp! Wat is er de afgelopen 30 jaar allemaal gebeurd? We hebben het voor jullie samengevat:

Groei Trendy Hair

30 juli 1988 begon Renate van Andel op 22-jarige leeftijd ‘Trendy Haarmode’ in Aalsmeer op de Dorpsstraat 6. In de eerste vier jaar groeide de zaak zo hard dat Trendy Hair genoodzaakt was te verhuizen. Op 15 augustus 1992 opende de salon weer, maar toen op de dorpsstraat 25 in Aalsmeer. Trendy Hair groeide niet alleen in vierkante meters (van 60 m² naar 160 m²!) maar ook in medewerkers.

In 2008 werd de salon grondig verbouwd en toen heeft Trendy Hair in het Wapen van Aalsmeer een tijdelijke ruimte gehuurd wat als kapsalon diende. De salon kreeg een grote update!

Team Trendy Hair

De ene medewerker werkt(e) langer bij Trendy Hair dan de ander. En Trendy Hair groeit nog steeds, iedere dag.

Team Trendy Hair heeft in al deze mooie jaren ontzettend veel ondernomen. Zo zijn we onder andere naar de Ardennen geweest, maar we hebben ook boottochtjes, etentjes en andere uitjes georganiseerd! Met het 25-jarige bestaan is het team naar Barcelona geweest.

Renate: “Ik heb ontzettend veel klanten in onze salon mogen begroeten. En we hebben nog steeds veel trouwe klanten. Hier ben ik erg dankbaar voor. Ook ben ik blij met mijn trouwe teamleden. Ik ben niet altijd even makkelijk, maar we waarderen elkaar ontzettend veel.”

 

Mede mogelijk gemaakt door: