Haar alsof je nét bij de kapper vandaan komt: tips voor thuis!

Wanneer je van de kapper komt, ziet je haar er perfect uit. Gestyled, glanzend en volumineus… Hoe creëer je dit zelf? Trendy Hair geeft je graag handige tips op gebied van volume en glans.

Glans: kappers tip

Heb je, zodra je je haar wast, al gauw last van pluizig en onhandelbaar haar? Blijf je haar dan goed verzorgen.

Product: kerasilk control

Neem de controle over en gebruik het serum Kerasilk Control van Goldwell. Hier zit keratine in verwerkt, wat pluizend haar verleden tijd maakt. Het biedt hitte protectie en dit zorgt er dus ook voor dat je haar niet beschadigd als je het nog wil stijlen of krullen.

Trucje van de kapper: föhnen

Föhn je haar naar beneden gericht. Zo sluiten de haarschubben, verdwijnen de ‘ruimtes’ tussen de haren en is het dus minder pluizig. Toch nog wat wispelturige haartjes? Spuit er wat haarspray op.

Volume: kappers tip

Je haar in het dagelijks leven wat meer volume geven? Dat kan! Gebruik de volgende tips die wij ook in de salon toepassen.

Product: Moroccanoil

Alles begint bij een goede verzorging. Zo ook het creëren van volume. Moroccanoil Weightless Hydrating Mask is een ‘gewichtloos’ masker met arganolie en bedoeld om futloos, droog haar tot leven te brengen.

Trucje van de kapper

Maak je haar niet te zwaar met allerlei stylingsproducten, weet hierin te nuanceren. Gebruik niet teveel haarspray, want dat maakt je haar zwaar en daardoor gaat het hangen. Je kunt je haar wat touperen, maar je kunt ook proberen je haaraanzet te verleggen. Maak bijvoorbeeld eens een keer een scheiding de andere kant op en je creëert zo bovenop je haar meer volume.

Speciaal advies voor jouw type haar? Vraag ernaar tijdens je afspraak bij Trendy Hair!

Lieve klanten,

Met pijn in ons hart is onze salon gesloten t/m 9 februari

Had je een afspraak staan? Dan word je vanzelf gebeld om een nieuwe afspraak te maken. U kunt vanaf 10 februari online een afspraak inplannen.

Wil je gebruik maken van een color @ home pakketje of is jouw favoriete haar product op? Geen zorgen! Wij komen dit persoonlijk bij ons langs brengen.

Ben je in de gelegenheid om ons in deze tijd te steunen? Koop dan nu een cadeaubon en ontvang bij €50 een shampoo en bij €100 een shampoo én conditioner van Sebastian professional naar keuze.

Geef je bestelling door via info@trendy-hair.nl of bel 0297-341907

Wij hopen u snel weer te mogen zien!

Liefs,
Team Trendy Hair