Haartrends kinderen in 2019

Zelf wil je er natuurlijk bij lopen met een mooi kapsel, maar het is óók leuk als je kinderen er leuk uitzien. Dit zijn de trends voor kinderen in 2019.

Doe inspiratie op voor een frisse nieuwe coupe voor jouw jongen of meisje in deze blog.

Meisjes: de pony

Hij komt weer terug: de pony voor meisjes. Wij zijn er fan van. En dan vooral voor meisjes met stijl dik haar: kort of lang, dat maakt niet uit. Meisjes met golvend of dun haar, kunnen beter voor één van de volgende kapsels gaan.

      

Meisjes: de asymmetrische bob

De bob was al een tijdje in, en dat blijft ook zeker, maar je kunt nu ook gaan voor de asymmetrische bob. Ook leuk als het haar krult. Mooi en stijlvol voor het nieuwe jaar!

Meisjes: middellang en zijscheiding

Je kunt ook kiezen voor het middellange kapsel met een mooie zijscheiding. Dit is vooral een kapsel wat erg leuk staat bij meisjes met wat dunner tot normaal haar.

Meisjes: laagjes en lang haar

Niet alle meisjes houden van een korter kapsel. Sommige meisjes willen hun haar tot aan hun billen laten groeien. Wij raden aan: laagjes. Dit is weer eens wat anders dan anders en het staat prachtig!

Jongens: Lange bovenkant

Korter aan de zijkant en langer aan de bovenkant. Een hip kapels voor de heren: wat ook super stoer staat bij de jongens. Je hoeft alleen wat stylingscream of wax in de brengen.

Jongens: zijscheiding

Niet alleen een trend voor de mannen, maar ook voor de jongens. Een korter kapsel met een zijscheiding. Ga er even voor zitten ‘s ochtends, een gelletje is namelijk wel nodig.

Jongens: de lange hangende kuif

Dit is ook een mooi kapsel voor de kleine mannen, goed draagbaar en het kost niet teveel tijd. Voor een speels effect doe je er wat wax in, want het moet natuurlijk niet voor zijn gezicht gaan hangen.

Een advies of meer inspiratie over de kapsels van je kinderen? Kom bij Trendy Hair langs in Aalsmeer! Onze kapsters helpen je graag bepalen welk kapsel het beste bij het type haar en het gezicht past.