Stappenplan: de basis van je make-up met Golden Rose

Bij Trendy Hair gebruiken we maar al te graag het make-up merk Golden Rose. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en ook bij Trendy Hair letten we hier steeds meer op. De make-up is dierproefvrij, milieubewust en duurzaam.

De producten van Golden Rose zijn, in tegenstelling tot andere vooraanstaande merken, laagdrempelig in prijs én ook nog eens van goede kwaliteit. De producten van dit merk zijn dierproefvrij, milieubewust en duurzaam. De fabrikant in Istanbul innoveert en streeft naar betrouwbare producten.

Hoe gebruik je de producten van Golden Rose?

Golden Rose beschikt over een oneindig assortiment, maar laten we beginnen bij de basis. Hoe pak je het professioneel aan? De basis in een stappenplan!

1. Liquid concealer

Na het schoonmaken van je gezicht begin je met een concealer om de oneffenheden van je huid aan te stippen. Neem je een tintje lichter? Dan kun je goed je donkere kringen camoufleren. Laat je adviseren welke kleur het beste bij jouw huid past.

2. Longstay matte foundation

Deze vloeibare foundation zorgt voor een comfortabele, maar goede dekking. Het glimt niet en het blijft lang zitten. Dit komt doordat het is verrijkt met een absorberend mineralencomplex. Daarnaast weert het vochtigheid en transpiratie en je huid droogt niet uit. De foundation is olie-vrij en bevat SPF15. Dit laatste biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

3. Longstay matte face powder

Lukt dit? Dan gebruik je, om je egale huidje een matte finish te geven, deze poeder. Het is gemakkelijk aan te brengen met een kwastje. De poeder maakt je look natuurlijker. Het product bevat SPF15 en is vrij van parabenen, parfum en olie.

4. Metals sculping palette

Dit palet uit de metallic collectie bevat contour, highlighter en blush in één. Gebruik ze los Je past het toe op de jukbeenderen. Daarnaast breng je het aan aan de zijkanten van je neus en de grens van je gezicht. De highlighter pas je toe op de jukbeenderen, boven en onder de wenkbrauwen en op het midden van je voorhoofd. De blush is de finish, deze pas je toe op je wangen.

De basis heb je voor elkaar

Je zult zien: na het doorlopen van dit stappenplan heb je een prachtige, gezonde look. Binnenkort meer over het gebruik van lipstick, mascara en oogschaduw, nagellak en meer!

Meer weten?

In onze salon verkopen we niet alleen deze make-up, maar gebruiken we het ook om je op te maken. Verschillende stylisten hebben hun visagie diploma. Vraag bij Trendy Hair om advies!