Trendy Hair’s tips voor Carnaval haar en make-up

Carnaval, het brengt altijd een hoop gekkigheid met zich mee. Hartstikke leuk natuurlijk, maar hoe blijft het tóch nog een beetje flatteus? Met een kapsel van Trendy Hair hoef je je geen zorgen te maken hierover! We laten je graag wat mogelijkheden zien in deze blog.

Kom voordat je gaat feesten bij ons langs en wij zorgen ervoor dat je kapsel helemaal bij je outfit past. We staan open voor al je ideeën, dus bespreek ze even voor je afspraak met ons. We doen dit voor mannen, vrouwen en kinderen. Wij geven je graag alvast wat carnaval inspiratie voor vrouwen.

Miauw! Ben jij een catlady? Er zijn verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen, maar dit is wel echt onze favoriet. Wat een gaaf kapsel!

Ideeën carnaval vrouwen

Je kunt veel kanten op als indiaan zijnde. En het is nog super bohemian óók. Een indiaan met vlechtjes of een vlecht vinden wij het tofst. Dit is één van onze favorieten. Hoe zou jij het graag willen hebben?

Je zit niet onder de giraffe-vlekken en toch duidelijk te zien: dit is een prachtige subtiele giraffe. Dit is écht weer eens wat anders!

Kies jij om als de hoofdpersonage uit Grease te gaan? Wie weet vindt je dan wel je eigen John Travolta… Wij zijn vooral fan van de stoere Cindy Crawford aan het einde van de bekende musical.

Carnaval kapsel en make-up

Neem je aangeschafte haaraccessoires mee en wij doen de rest. Heb je een idee gekregen en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen creëren? Vraag het aan ons! Ditzelfde geldt voor de make-up: we maken je graag op in de salon. Verschillende stylisten hebben een visagie diploma. We bespreken graag de mogelijkheden.