Valentijn cadeautips voor hem en haar

Wat geef jij je liefje voor Valentijn? We hebben bij Trendy Hair een hele hoop mooie producten van goede kwaliteit. Leuk om te geven én nog leuker om te krijgen.

Lees in deze blog tips voor Valentijnscadeaus of kom bij ons langs in de salon en we helpen je graag met het uitzoeken van een mooi cadeau. We hebben allerlei mooie beautyproducten voor hem en haar, maar daarnaast ook vele behandelingen. Doe inspiratie op!

Valentijnscadeau mannen

Wat dacht je van een aantal mooie producten van de lijn SEB MAN? Dit is de allernieuwste lijn van Sebastian, speciaal voor mannen. We hebben alleen nog maar goede verhalen gehoord over de lijn en zijn zelf ook enthousiast. Nu jij nog!

Verschillende producten van 18.21 Man Made zijn in de aanbieding: bedacht door en voor mannen. Van clay tot shampoo en van scheerschuim tot hairspray. Als zijn haar maar goed zit!

Valentijnscadeau vrouwen

Houdt je meisje ervan om haar haar te krullen? Gun haar dan een mooie krultang van GHD! Zo’n tang is beter voor je haar dan andere tangen én makkelijk in gebruik. Wij hebben deze te koop in de salon. We adviseren je graag!

Geef eens een verwenmomentje cadeau: een behandeling bij Trendy Hair! Een kapsel naar keuze, eventueel een frisse nieuwe kleur en altijd een gratis nek- en schoudermassage vóór de behandeling. LEUK weetje: In de maand februari maken we graag GRATIS onze klanten op met onze Golden Rose make-up lijn. Lees hier meer over de gratis TOUCH UP. Bekijk de actie van de maand.

Lieve klanten,

Met pijn in ons hart is onze salon gesloten t/m 9 februari

Had je een afspraak staan? Dan word je vanzelf gebeld om een nieuwe afspraak te maken. U kunt vanaf 10 februari online een afspraak inplannen.

Wil je gebruik maken van een color @ home pakketje of is jouw favoriete haar product op? Geen zorgen! Wij komen dit persoonlijk bij ons langs brengen.

Ben je in de gelegenheid om ons in deze tijd te steunen? Koop dan nu een cadeaubon en ontvang bij €50 een shampoo en bij €100 een shampoo én conditioner van Sebastian professional naar keuze.

Geef je bestelling door via info@trendy-hair.nl of bel 0297-341907

Wij hopen u snel weer te mogen zien!

Liefs,
Team Trendy Hair