Welke stijltang of krultang gebruik je voor jouw look?

Bij Trendy Hair zijn we fan van GHD stijl- en krultangen. Waarom? Dat zullen we uitleggen. We laten je graag de verschillende mogelijkheden zien in deze blog.

Waarom GHD?

Weet jij waar GHD voor staat? Het staat voor: GOOD HAIR DAY! Want met een stijl- of krultang van dit merk zit je haar altijd goed. Zelf beroemdheden als Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston Katy Perry en Madonna gebruiken dit merk voor hun haar.

                  

Innovatief product

Met de style producten van GHD zit je haar niet alleen goed, maar blijft je haar ook gezond. Hoe komt dit? Door de innovatieve warmtetechniek en de keramische platen sluiten de haarschubben waardoor het haar pluisvrij is! Als je het afmaakt met een spray blijft het de hele dag goed zitten.

Meer weten over die innovatie warmtetechniek? We kunnen je vertellen dat het gaat om de gepatenteerde tri-zone technologie. Intelligente sensoren zorgen ervoor dat de temperatuur stabiel blijft en je onhandelbaar haar kan temmen.

Trendy Hair is fan!

Wil je een nonchalante golf en perfecte krul of mooi steil haar? De tangen hebben salonkwaliteit en daarom gebruikt Trendy Hair ze ook. Maar ze zijn ook te koop in de salon. GHD heeft niet alleen stijl- en warmte tangen, maar ook professionele föhns en föhnborstels.

Zo hebben we ook een toffe reisföhn van GHD. Ideaal voor als je op vakantie gaat en je je haar leuk wilt doen!

Hier geven we je graag een demonstratie hoe je de krultang kunt gebruiken:

Wil je meer advies over het stylen van je kapsel? Kom bij ons langs in de salon!