Nieuw: browbehandeling

Sinds kort biedt Trendy Hair browbehandelingen. Je kunt je wenkbrauwen laten waxen en verven. We vertellen je graag meer hierover in deze blog!

Benieuwd? Maak online een afspraak!

Wenkbrauwen waxen

Ieder gezicht is uniek. Goed verzorgde wenkbrauwen zorgen voor een mooie uitstraling van je gezicht. De vorm bepaald jouw uitstraling. Verzorgde wenkbrauwen geven je een meer open blik.

Onze styliste Mylene vertelt dat ze iedere behandeling met een consult en een gezichtsanalyse start. Vervolgens wordt door middel van een meetpenseel een passende wenkbrauw-vorm ontworpen.

Door middel van wax verwijderen we de haartjes om de gekozen vorm heen. We gebruiken hiervoor een zachte wax. Kijkens naar het huidtype kiezen we voor de argan olie was óf de elastic pearl wax.

Wenkbrauwen verven

De styliste maakt een analyse van je huidskleur, welke wenkbrauwkleur past het beste bij uw gezicht en de vorm van uw wenkbrauw? De styliste laat de kleuren van wenkbrauwverf aan jou zien. Ben je blij met het plan? Dan gaan we aan de slag!

Meer voor gezicht…

We hebben naast de browbehandeling nog wat nieuwe diensten in onze salon. Je kunt namelijk óók je wimpers laten verven. En tot slot kun je ongewenst haar van je kin of bovenlip laten verwijderen.

Enthousiast geworden?

Plan een behandeling bij ons in de salon! Je kunt gemakkelijk en snel online een afspraak maken.