Welke Sebastian lijn is ideaal voor jou?

Kleur je je haar? Style je je haar? heb je droog of vet haar? Pluist je haar? …Er zijn allerlei factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een product. Met onze mooie augustus aanbieding wil je natuurlijk wel optimaal profiteren én dus de juiste producten uitzoeken. Wij helpen je een handje hiermee en leggen je uit welke lijnen Sebastian heeft.

Het mooie van de mooie merken in onze salon is dat er voor ieder haarsoort wel een ideaal product beschikbaar is. We richten ons in deze blog graag op de producten van Sebastian. Binnen Sebastian zijn er diverse lijnen waaruit iedereen wel iets kan gebruiken.

De basis: TRILLIANCE

De basis is de TRILLIANCE-lijn. Het haar wordt gevoed, wordt gepolijst en geëgaliseerd. Het bevat bergkristal-extract. Van shampoo en conditioner tot diverse soorten haarspray.

Voor gekleurd haar: COLOR IGNITE

Voor gekleurd haar heb je een andere shampoo en conditioner nodig, anders zal de kleur eerder vervagen. En dat is zonde! Met de lijn COLOR IGNITE heb je de juiste verzorging voor gekleurd haar in huis.

Voor gestyled haar: EFFORTLESS

Style jij je haar vaak? Dit kan ook “EFFORTLESS”! Binnen deze lijn zit een shampoo, conditioner en een shaper. Meer heb je niet nodig.

Voor pluizend haar: HYDRE

Het haar zal glanzen na het gebruik van de lijn HYDRE. De naam zegt het al, je haar wordt weer optimaal gehydrateerd.

Voor beschadigd haar: PENETRAITT

Voor pluizend haar dat chemisch behandeld is of vaak wordt gestyled is deze lijn ideaal. Voor beschadigd haar dat gevoed moet worden gebruik je de lijn PENETRAITT.

Speciaal voor mannen: SEB MAN

Ook deze lijn hebben wij te koop in de salon. We laten tijdens een behandeling graag zien hoe we deze gebruiken. Care, style en grooming in één lijn.

Voor alle soorten krullen: TWISTED

Voor alle soorten krullen is er de lijn TWISTED. De producten geven je haar meer elasticiteit en dus soepele, zachte krullen. Een volledige lijn voor de volledige styling en verzorging van je haar.

Voor extra volume: VOLUPT

Door middel van een revolutionaire technologie creëert deze lijn extra volume. De verzorgingsproducten zorgen voor zacht, vol haar.