5 tips voor bruidsmake-up (plus bijpassende haartips!)

Wat maakt een bruiloft zo bijzonder? Het is een dag waarin alle aandacht op de liefde is gevestigd, er is lekker eten, veel drank, iedereen ziet er mooi uit… Maar ook de bruid en bruidegom zien er prachtig uit! In deze blog geven we graag wat tips voor een prachtige bruidslook. Want op zo’n bijzondere dag wil je er óók bijzonder uitzien…

De stylisten van Trendy Hair oefenen graag samen met jou je bruidslook, maar we zijn óók te boeken op de dag van jullie bruiloft. Hierom houden we de trends en mode goed in de gaten. Hierbij onze tips visagietips met bijpassende haartips.

Tip 1: golden glow

Vrouwen met mooie jukbeenderen maken hun look extra magisch door een mooie gouden blush te gebruiken. We maken van je ogen graag mysterieuze smokey eyes. Daarbij adviseren we je lippenstift subtiel te houden. In het midden een bijpassende haartip!

Tip 2: vintage kiss

Een prachtige donkerrode lipstick zorgt ervoor dat je een ietwat klassieke uitstraling krijgt. Hou je van een vintage look? Denk dan ook na over deze look. De rest van de make-up hou je wat rustiger.

Tip 3: rosé beauty

Creëer een sexy look met het aanbrengen van roze. Je wilt geen barbie lijken, dus pas hier wel mee op. Je kan ook gaan voor een perziktint of oudroze.

Tip 4: natural love

Wil je graag het een beetje naturel houden? Ga dan voor een mooie blush, een goed aangezette mascara en een subtiele lipstick. Hieronder wat mooie looks. Zit er wat voor je bij?

Tip 5: like a lady

Like a lady… Wij vinden namelijk op de dag dat jij een bruid bent, ben je een échte lady mét mooie lange wimpers. Flirterige oog make-up is de key bij deze look. Je kan het wat combineren met de rosé beauty-look of de vintage kiss voor een éxtra verleidelijke uitstraling.

Dat waren onze tips! Heb Je zelf nog ideeën? Dan zijn deze altijd welkom, samen creëren we jouw look voor de grote dag!

Ga je binnenkort trouwen? Maak een afspraak bij ons voor het uitproberen van trouwmake-up en prachtig bruidshaar. Je bent van harte welkom in onze salon in Aalsmeer. Tot dan!

Lieve klanten,

Met pijn in ons hart is onze salon gesloten t/m 9 februari

Had je een afspraak staan? Dan word je vanzelf gebeld om een nieuwe afspraak te maken. U kunt vanaf 10 februari online een afspraak inplannen.

Wil je gebruik maken van een color @ home pakketje of is jouw favoriete haar product op? Geen zorgen! Wij komen dit persoonlijk bij ons langs brengen.

Ben je in de gelegenheid om ons in deze tijd te steunen? Koop dan nu een cadeaubon en ontvang bij €50 een shampoo en bij €100 een shampoo én conditioner van Sebastian professional naar keuze.

Geef je bestelling door via info@trendy-hair.nl of bel 0297-341907

Wij hopen u snel weer te mogen zien!

Liefs,
Team Trendy Hair