3 tips: scary & glamorous Halloween looks

Ga je Halloween vieren en weet je nog niet wat jouw look wordt dit jaar? Trendy Hair biedt inspiratie! Met deze tips zit je haar en make-up scary, but sexy. En dan hoef je alleen nog maar een juiste outfit bij elkaar te vinden. We hebben een aantal Halloween looks voor je op een rijtje gezet!

Harley Quinn: de superschurk

Je bent de vriendin van de Joker, en de tegenstander van Batman, Harley Quinn. En scary is ze zeker: ze was psychiater in een gekkenhuis waar de Joker opgenomen was en ze wilde hem bestuderen. Ze hielp hem ontsnappen en werd toen zelf ook opgesloten. Dit was het moment dat ze zelf ook een criminele clown werd.

Maleficent: de fantasy heks

Deze film gaat over een een heks in een ware fantasywereld, gespeeld door Angelina Jolie. Het is een wereld vol magie, jaloezie en duisternis. Het moderne sprookje is gebaseerd op Doornroosje. Wordt dit jouw look?

Black swan: een duistere danseres

De Black Swan gaat over een getalenteerde balletdanseres, geacteerd door Natalie Portman. Het is gebaseerd op de balletshow Het Zwanenmeer. De film is een klassieker in een nieuw jasje én won maar liefst 5 Oscars.

Heb je hulp met je make-up en haar nodig? Schakel een styliste van Trendy Hair in! We bespreken graag de mogelijkheden met je. Voor wat voor soort feestje dan ook!