Hairextensions

Hairextensions

Droom je van een volle bos of langer haar? Of allebei? Dat kan bij ons gerealiseerd worden. Kapper Trendy Hair Aalsmeer werkt met hairextensions van Great Lengths en met Natural Hair. Beide merken hebben een andere werkwijze en draag-duur. Heb je interesse of heb je vragen, bel ons!

0297-341907
info@trendy-hair.nl
Nieuwe selectie - Trendy Hair -23
Natural Hair

Natural Hair heeft een andere werkwijze. Door middel van een vlechtje in het haar blijven de hairextensions vastzitten. Na het aanschaffen en inzetten zal het haar na gemiddeld 6 weken weer omhoog geplaatst moeten worden. Het haar kan ongeveer 1 jaar gebruikt worden.

  • De hairextensions zijn niet schadelijk
  • Onzichtbare bevestiging in het haar
  • Zeer hoge en constante kwaliteit
  • Je hebt keuze uit 35 kleuren
  • Je droomhaar is klaar in 1 uur!
Great Lengths

Met de hairextensions van Great Lengths worden de extensions per stuk in het haar gezet. Er zijn verschillende soorten textuur haar, van steil tot sterk krullend haar. De extensions zijn van 20 -70 cm te verkrijgen. Je kunt ook plaatselijk verlengen of verdikken. De prijs is afhankelijk van het aantal extensions en de lengte van het haar.

Hoe gaan we te werk?

Prijzen

Prijzen hairextensions

Ligt aan: lengte van het haar, dikte van het haar en het aantal hairextensions. Bel of kom langs voor een intakegesprek inclusief passende prijsopgave.

Prijs op aanvraag