top of page

WIE ZIJN WIJ

Welkom…! Wij zijn Trendy Hair.

De boutique-salon in Aalsmeer die het mooiste in je naar boven haalt. Wij zijn de mooi-makers, de beauty-organizers, de salon waar je als ander mens vandaan komt, terwijl je helemaal jezelf blijft. Op en top jezelf zijn begint met geweldig haar dat bij jou past. En daar zijn wij goed in.

Trendy Hair is een écht familiebedrijf. Sinds 2020 runt Mylène de kapsalon. Zij nam die over van haar moeder die de zaak in 1988 startte in de Dorpsstraat. In ruim 30 jaar maakte zij van Trendy Hair een gerenommeerd bedrijf. Met trots zet Mylène haar moeders succesvolle salon voort. Met haar identiteit en handtekening.

 

Wij geloven dat ‘Natural beauty’ in ieder van ons aanwezig is. Met onze expertise geven wij jou persoonlijk advies welke coupe of kleur het beste bij jou past. Je nieuwe kapsel komt extra tot zijn recht met mooi gevormde wenkbrauwen. We maken daarbij gebruik van een speciale meettechniek die de juiste wenkbrauw voor jouw gezicht bepaalt. De behandeling kun je eventueel uitbreiden met visagie. Een mooie binnenkant gecombineerd met een stralend uiterlijk. Wij zeggen: ‘Natural beauty with a touch of glam’.

Informeer naar alle opties & mogelijkheden die onze stylisten bieden.Daarna hoef je niets meer te doen, ja… genieten! Vandaar dat een schouder-, nek- en hoofdmassage

tot de standaardbehandeling hoort. Ontspannen is bij ons een must.

23_05 TRENDY Hair-1230.jpg

ONS TEAM

Mylène
 

Van jongs af aan droomde ik van mijn eigen kapsalon. Als derde uit een generatie van kapsters kreeg ik de kans om in 2020 deze droom uit te laten komen. Ik vind het leuk om mensen te inspireren en motiveren. Veel energie haal ik uit nieuwe ontwikkelingen en trainingen, die ik vervolgens weer met mijn team kan delen.

 

Ik word oprecht blij als ik eraan bij kan dragen dat iemand zich mooi voelt en blij met zichzelf. Zo kijk ik niet alleen naar het uiterlijk van mijn klant maar

ga ik af op mijn gevoel hoe het karakter van die persoon is. Waar diegene blij van wordt…

Voor nieuwe ideeën sta ik altijd open en ik vind het belangrijk om me, samen met mijn team, te blijven ontwikkelen.

HET TEAM OVER MYLÈNE: Zij is geïnteresseerd, heel relaxed en ‘in’ voor nieuwe dingen, daarnaast is ze heel meedenkend naar de klant toe.

23_03 Trendy Hair-4522.jpg
Sara
 

Sara. is een jong talent en heel ambitieus, houdt van aanpakken en is leergierig. Ze is op haar 14e al begonnen bij Trendy Hair, als zaterdaghulp. Sara is nog jong en staat heel erg open om van alles over het vak te leren.

 

De klanten een fijne, ontspannende behandeling geven en ze met een lach te zien vertrekken, dat is iets dat Sara zich ten doel stelt.

Die lach typeert haar trouwens wel: ze is grappig en gezellig maar… neemt haar werk serieus.

 

Het leukste aan haar vak vindt ze om het haar mooi te stylen, bezig zijn met mooi maken van de persoon die in haar stoel zit. Ook de gezelligheid met collega’s en klanten schrijft ze hoog aan.

HET TEAM OVER SARA: Een grappig, klantvriendelijk, hulpvaardig maar zeker ook een echt

sociaal persoon.

foto sara .jpg
Susanne
 

Sinds 1999 zit ik in het kappersvak en vanaf 2005 ben ik bij Trendy Hair gaan werken. Ik ben heel precies en luister goed naar de wensen van de klant. Eerlijkheid vind ik belangrijk. Wil je een goed advies een gezellig gesprek of wil je gewoon even lekker genieten? Voor beide geldt dat je bij mij terecht kunt.

Ik vind het elke dag nog steeds leuk om de klanten nog mooier te maken dan dat ze al zijn. Ik vind het heerlijk om high-lights te zetten of iemand mooi geknipt en geföhnd de deur uit te laten gaan.

Je bent nooit te oud om te leren. Inspiratie helpt me daarbij. Zo haal ik mijn Inspiratie van Instagram of Pinterest en uiteraard ook van de cursussen die ik volg. 

 

HET TEAM OVER SUSANNE: Susanne is een en al luisterend oor. Ze neemt alle tijd voor haar klant en daarbij is Susanne een sociaal persoon.

23_03 Trendy Hair-4470.jpg
Ravenna
 

Mijn doel is geslaagd als mijn klant tevreden de deur uitgaat. Het is leuk om ‘mooi haar’ te maken.

 

Ik hou van de afwisseling van mijn werk. Geen dag is dezelfde. Of ik nu heren of dames knip, föhn,

high-lights zet, visagie verzorg… het is het totaalpakket dat me zo aanspreekt. In dat alles kan ik mijn creativiteit kwijt.

 

Naast mijn werk ben ik dol op uit eten gaan, fietsen, shoppen, Netflixen, Zumba én het fijnst van alles: mijn dochtertje.

 

HET TEAM OVER RAVENNA: Ze is lief, gezellig en eerlijk. Prettig aan Ravenna is dat ze ons duidelijk training geeft, rust uitstraalt en altijd veel interesse toont in haar klanten.

foto ravenna.jpg
Nikita
 

Op werkgebied is Nikita helemaal happy als de klant met een goed gevoel de deur uitgaat.

Waar ze van houdt is een nieuwe kleur-look bedenken, het stylen van lang haar, high-lighten en balayage. Het creatieve proces vindt ze een heerlijk aspect van het vak.

 

Ze is gemotiveerd, leergierig en enthousiast.

Haar doel is dan ook om altijd meedenkend te zijn en te blijven leren. Het kappersvak biedt vandaag de dag zoveel meer. Nikita is rustig en geduldig: een goed uitgangspunt om trainingen te verzorgen.

 

HET TEAM OVER NIKITA: Ze is Heel goed in kleuren en behoorlijk creatief, daarnaast is ze behulpzaam, kan goed luisteren en heel gezellig.

nikita foto.jpg
Tess
 

Tess wist al heel jong dat zij het kappersvak in zou willen. Zij begon als jong meisje al met werken als bij baantje in een kapsalon. Inmiddels is Tess all-round kapster en van alle markten thuis. Tess houdt van een gezellige babbel en vind het allerleukste om van begin tot eind een hele nieuwe coupe te creëren, zodat jij je een nieuw persoon kan voelen die zelfverzekerd en blij is. Tess volgt graag veel cursussen om zichzelf te blijven ontwikkelen en continu nieuwe inspiratie te verzamelen. 

foto tess .jpg
Nazi
 

Nazi is geboren en opgegroeid in Iran. Op latere leeftijd is zij naar Nederland gekomen en mocht zij haar hart gaan volgen. Dat was om te werken in het kappersvak. Tijdens het volgen van haar opleiding is zij begonnen als stagiaire en heeft zij zichzelf bij ons zeer snel kunnen ontwikkelen. Nazi is heel erg enthousiast en perfectionistisch in haar vak. Professionaliteit staat bij haar voorop. Zij is gespecialiseerd in wenkbrauwen shapen en ontharen van het gezicht. Dit kan zij door middel van 'threading'. Dit is een oosterse wijze van ontharen. 

foto nazi .jpg
bottom of page
Trendy Hair