top of page

DIENSTEN

•Wij staan 6 dagen per week klaar om het mooiste in jou naar boven te halen. Wij geven advies wat bij jouw gezicht past, maar ook bij je karakteristieken en persoonlijkheid. Een kapsel zegt veel over een persoon en dit nemen we serieus. We willen je laten stralen! We gebruiken alleen de beste producten en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Vraag jouw stylist om advies en Trendy Hair zorgt ervoor dat je met jouw droomkapsel de salon verlaat.

KNIPPEN

Kapsalon Trendy Hair Aalsmeer heeft al vele mooie kapsels geknipt. We kijken naar wat je mooi vindt, wat de trends zijn, wat er bij jouw persoonlijkheid past en we kijken naar de vorm van je gezicht. Ons doel: jou stralend de deur uit zien lopen. Wij willen dat je blij bent met je nieuwe coupe. We zien je graag weer eens terug in de salon!

0T2A6648_edited.jpg

KLEUREN

Een (nieuw) kleurtje in je haar? Of wil je het bij laten kleuren? Wil je highlights of iets anders spannends?

Laat jouw haar kleuren bij kapsalon Trendy Hair!

Met onze vakkundigheid zullen we je op de best mogelijk manier adviseren over jouw haar. Wij halen het beste in

je haar naar voren met onze mooie producten.

0T2A7086_edited.jpg

HAIREXTENSIONS

Droom je van een volle bos haar of mooie lange haren? Dit begrijpen wij en wij kunnen jou daar bij helpen! Wij werken met haar extensions van Natural Hair Company. Dit haar is van uitzonderlijk hoge kwaliteit en het zijn extensions in het hoogste segment van de markt.

0T2A8663.jpg

BRUILOFT STYLING

Het perfecte bruidskapsel vind je bij Trendy Hair Aalsmeer. Ook voor trouwmake-up kan je bij ons terecht. Met dit bruidsarrangement plannen we een proefkapsel zo’n 4 weken van te voren in. De prijs is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en de mogelijkheden voor

de lengte van je haar. Op deze pagina geven we je een indicatie van onze arrangementen en de mogelijkheden die we kunnen bieden.

0T2A6384.jpg

BROWS & MAKE-UP

Heb jij een belangrijke dag waarbij je make-up tip-top in orde moet zijn? Of wil je je gezicht laten waxen? We werken met verschillende professionele merken en passen al onze kennis toe om een prachtig eindresultaat te creëeren. We zien je graag langskomen in onze salon!

0T2A7854.jpg
bottom of page
Trendy Hair