top of page
0T2A7708_edited.jpg

BRUILOFT STYLING

Het perfecte bruidskapsel vind je bij Trendy Hair Aalsmeer. Ook voor trouwmake-up kan je bij ons terecht. Met dit bruidsarrangement plannen we een proefkapsel zo’n 4 weken van te voren in. De prijs is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en de mogelijkheden voor de lengte van je haar. Op deze pagina geven we je een indicatie van onze arrangementen en de mogelijkheden die we kunnen bieden.

BRUIDSARRANGEMENT:
TROUWKAPSEL

Wat is je droomkapsel waarmee je op deze bijzondere dag gaat stralen? Met dit bruidsarrangement plannen we een proefkapsel zo’n 4 weken van te voren in. Op de dag van jullie bruiloft staat er een stylist beschikbaar in de salon om je/jullie trouwkapsel nog eens te realiseren. 

Het is ook mogelijk om dit op locatie te doen.

Iedere man of vrouw is welkom. Zowel de bruid, als de bruidegom, maar ook de bruiloftsgasten.

Wij zetten jullie in het zonnetje: het wordt een

dag om nooit meer te vergeten.

BRUIDSARRANGEMENT:
TROUWKAPSEL & MAKE-UP

Bij het de luxe arrangement doen we niet alleen het haar, maar ook de make up! Hierbij plannen we ook ongeveer 4 weken van de voren het proefkapsel en make-up in. Op de dag van de bruiloft staat er een stylist beschikbaar om het gekozen kapsel nog eens te maken en je make-up te doen.

Het is ook mogelijk om dit op locatie te realiseren.

Jouw mooiste dag begint bij Trendy Hair. Op jouw trouwdag wil je er perfect uitzien. Wij hebben de specialisten in huis om jouw bruiloft tot een groot succes te maken. Wij zetten jou, maar ook eventueel je bruidsmeisjes, in het zonnetje.

0T2A6850.jpg
0T2A7854.jpg
bottom of page
Trendy Hair